Opozarjamo vas, da je material na tej spletni strani izključno informativnega značaja. Prizadevamo si redno posodabljati informacije na spletni strani Atletskega kluba Velenje, vendar ne moremo jamčiti za njihovo natančnost ob vsakem času. V klubu ne sprejemamo nobene odgovornosti za težave, ki so posledica uporabe teh spletnih strani ali povezav na druge spletne strani.

Opozorilo glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe

Zaradi varnostnih razlogov, kot tudi zaradi zagotovitve nemotene uporabe vsem uporabnikom, uporabljamo programske rešitve za spremljanje obiska/prometa in za identifikacijo nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kakšnega drugačnega načina povzročanja škode. V primeru pooblaščenih zakonitih preiskav in skladno s potrebnimi zakonitimi postopki se lahko informacije iz teh virov uporabijo za identifikacijo posameznikov.

Zunanje povezave

Zaradi prikladnosti lahko nekatere spletne strani ali podstrani omogočajo povezave na druge spletne strani. Atletski klub Velenje ni odgovoren za dosegljivost ali vsebino teh zunanjih spletnih strani, prav tako ne odobrava, jamči ali garantira za produkte, storitve, informacije, ki jih ponujajo druge spletne strani.

Nepričakovani oglasi

Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš spletni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge spletne strani, ki ste jih obiskovali v preteklosti ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. V Atletskem klubu Velenje ne odobravamo in ne priporočamo produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku med obiskovanjem naših spletnih strani.

Avtorske pravice (Copyright)

Te spletne strani lahko vsebujejo materiale in vsebine, ki so zaščiteni po avtorskem (copyright) pravu. Za te materiale obdržimo pravice reprodukcije ali redistribucije. Od vseh oseb, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahteva avtor oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobronamerno, kot dovoljujejo predpisi o avtorskih pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne namene, kot so izobraževanje, učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.

Politika zasebnosti in varovanje podatkov

Atletski klub Velenje se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost. Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene, ki smo vam jih predstavili ob izpolnjevanju spletnega obrazca / prijavnice ter naredili vse potrebno, da ne bi prišlo do njihove kraje in zlorabe.

Vaše podatke bomo občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in dogodkih, za katere lahko z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije. Če teh informacij ne želite prejemati, nas o tem obvestite po elektronski pošti.

Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v naši lasti oz. v upravljanju spletne strani ak-velenje.si. Ne bomo jih posredovali, prodali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.

Z uporabo naše spletne strani se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način in v zgoraj opisanih primerih. V primeru spremenjenih pogojev in pravil, vas bomo o teh sproti obveščali.

Varnost

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov.

Soglasje za obdelovanje osebnih podatkov in pravice posameznika

Z oddajo spletnega obrazca oz. prijavnice prostovoljno dajete izrecno privolitev, da lahko Atletski klub Velenje kot upravljalec osebne podatke iz prijave skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) zbira in obdeluje za namene informiranja in trženja ter vas po e-pošti ali telefonu kontaktira o drugi ponudbi, izobraževanjih, dogodkih in aktivnostih kluba.

Z oddajo spletnega obrazca oz. prijavnice potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in da imate skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da:

  • zahtevate dostop do osebnih podatkov,
  • zahtevate popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z vami, in da imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov,
  • soglasje kadarkoli prekličete z obvestilom po elektronski pošti
  • pri Informacijskem pooblaščencu vložite pritožbo.

Uporaba piškotkov

Piškotki so majhne datoteke, namenjene shranjevanju internetnih nastavitev. Piškotek se preko brskalnika prenese k obiskovalcu spletne strani med prvim obiskom in omogoči, da ob naslednjem obisku spletna stran prepozna uporabnika in prilagodi prikazano vsebino. Piškotki si lahko zapomnijo vaše nastavitve in naredijo prikazano vsebino bolj ustrezno vašim interesom in potrebam. Spletna stran ak-velenje.si uporablja naslednje piškotke:

ImeNamenVeljavnost
wp-settings-time-Piškotek se uporablja za prilagoditev izgleda spletne strani.1 leto
wp-settings-Piškotek se uporablja za prilagoditev izgleda spletne strani.1 leto
pll_languagePiškotek, s katerim si zapomnimo izbran jezik strani.1 leto
_gidPiškotek storitve Google Analytics za razlikovanje med uporabniki.24 ur
_gaPiškotek storitve Google Analytics za razlikovanje med uporabniki.2 leti

Spletna stran uporablja storitev Google Analytics, ki z uporabo piškotkov omogoča analizo obiska spletne strani.

Kako odstraniti piškotke?

Če ne želite, da se piškotki shranjujejo na vaš računalnik, jih lahko omejite ali odstranite v nastavitvah svojega brskalnika. Zaradi tega bo delovanje spletne strani ak-velenje.si morda okrnjeno. Prav tako imate kot obiskovalec spletne strani možnost onemogočiti storitev Google Analytics, za to je namenjen dodatek Vtičnik za preprečevanje nalaganja Google Analytics.