ČLANSTVO

KAKO POSTATI ČLAN

V kolikor se nam želite pridružiti, nas lahko pokličete na telefonsko številko:

 • 041 791 197 (strokovna delavka kluba, Natalija Bah)

oz. nam pišete na:

 • e-mail: akvelenje@t-2.net
Ob prijavi izpolnite prijavnico, ki je spodaj
 
Z veseljem vas bomo sprejeli medse!

NAŠA VIZIJA

Naš cilj in vizija programa je iz čim širše baze, ki jo pridobimo na podlagi široke dejavnosti Atletske šole Velenje, izluščiti tiste, najbolj perspektivne, ki bodo kasneje vadili v okviru atletskih selekcij in dosegali rezultate državnega in tudi mednarodnega nivoja. Naše delo z mladimi je načrtno, sistematično in dolgoročno naravnano. Že vrsto let prakticiramo kontinuiran sistem vadbe t.i. atletske šole in atletskih selekcij, ki pokriva vse starostne skupine, od 4. leta starosti dalje, pa vse do mladincev in omogoča prehode iz nižjega v višji nivo. Na ta način jih poizkušamo peljati skozi vse nivoje naše atletske šole, jih »zastrupiti« z atletiko in jih čim več obdržati v naših vrstah.

Tako imamo na podlagi sistematičnega dela odličen podmladek. Od kategorije U12, kjer začnemo otroke usmerjati v tekmovalno atletiko, naši mlajši in tudi starejši atleti osvajajo slovenska odličja v vseh kategorijah in  se odlično uvrščajo tudi na ekipnih tekmovanjih. Prav tako imamo lepo število reprezentantov in kategoriziranih športnikov, ki bodo v prihodnjih letih zagotovo pustili svoj pečat v slovenski atletiki. Naše delo je načrtno in sistematično, saj želimo da bodo v prihodnjih letih iz naših atletskih vrst prišli uspešni mladi atleti, ki bodo svojo atletsko pot nadaljevali tudi kot člani, tako v slovenskem, kot tudi v mednarodnem atletskem prostoru.

KAJ PRAVIJO NAŠI ČLANI?

SPLETNA PRIJAVNICA

  Strinjam se s pogoji delovanja Atletskega kluba Velenje:
  Seznanjen sem s pogoji ki jih določa Splošna uredba o varstvu podatkov (Uredba EU 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27.4.2016, v nadaljevanju: GDPR):
  S prijavo v Atletski klub Velenje se strinjam s pogoji delovanja in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko Atletski klub Velenje, kot upravljavec, osebne podatke iz prijave zbira in obdeluje:

  Upravljavec osebnih podatkov je AK Velenje. Upravljavec bo osebne podatke do preklica ali roka, ki je določen z zakonom, obdeloval za namene, v katere je posameznik izrecno privolil. Upravljavec bo osebne podatke hranil in varoval na primeren način, tako da ne bo prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. Upravljavec se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi pred pridobitve pisne privolitve posameznika.

  Seznanjen/a sem, da lahko v vsakem trenutku prekličem privolitev za uporabo svojih osebnih pdoatkov na isti način, kot sem privolitev podal/a. Seznanjen/a sem, da imam glede osebnih podatkov, ki se nanašajo name, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa (soglasje lahko kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti in tako, da sledim navodilom na odjavni strani, povezava do katere je tudi del vsakega poslanega sporočila, preklic privolitve pa ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic). Seznanjen/a sem, da lahko upravljavec moje osebne podatke posreduje tudi svojim pogodbenim obdelovalcem, ki za upravljavca izvajajo podporo poslovnim procesom oziroma dodatne aktivnosti: marketinškim agencijam, distributerjem pošiljk, razvijalcem in vzdrževalcem informacijskih rešitev.

  S prijavo v Atletski klub Velenje potrjujem, da sem seznanjen s tem, da:
  - bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem,
  - na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev.

  Atletski klub Velenje ne prevzema odgovornosti v primeru poškodbe atleta, če je nastala kot posledica poteka športne vadbe ter v primeru višje sile.
  Atletski klub Velenje ne prevzema odgovornosti za atleta na poti na vadbo in z vadbe.
  V primeru, da atlet ne upošteva navodil trenerjev in vaditeljev in moti delo v skupini, si pridružujemo pravico do izključitve atleta iz vadbe.

  Z izpolnitvijo prijavnice atletu dovoljujem udeležbo na vseh aktivnostih, ki jih prireja oz. se jih udeležuje Atletski klub Velenje in soglašam s pogoji delovanja Atletskega kluba Velenje.
  Prav tako jamčim, da se bom v primeru zdravstvenih težav, ki bi lahko pri športni vadbi negativno vplivale na zdravje mojega otroka, posvetoval-a z zdravnikom in sem seznanjen s tem, da je obiskovanje vadbe na lastno odgovornost!

  *Da lahko uspešno pošljete prijavnico, morate izpolniti vsa polja v obrazcu ter označiti, da se strinjate s pogoji delovanja.